Події

Від щирого Серця! Молитва матері за дитину, яка допоможе вашим рідним: “Господи, всі ми творіння Твоє, пожалей моїх дітей”

Молитви матері про дітей завжди вважалися найсильнішим захистом, адже її слова завжди йдуть від щирого серця, щиро
Як відомо, кожна мама найбільше бажає, щоб її діти були щасливі та здорові. aktualno.znaj.ua

Ще до народження батьки оберігають малюка і люблять усім серцем. Після першої зустрічі у пологовому будинку це почуття посилюється в кілька разів, і хочеться захистити його від усього. Молитви матері про дітей завжди вважалися найсильнішим захистом, адже її слова завжди йдуть від щирого серця, щиро. Ніхто не розуміє дитину так, як це робить мати. Вона завжди здатна підтримати та дати потрібну пораду.

З молитвою до Господа звертаються в будь-яких ситуаціях і за різних проблем, але є й інші святі, яким, проте, моляться з особливих випадків. Є сильні молитви, які допоможуть уберегти дитину від різних негараздів.

“Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від всякої лукавої похоті, віджени від них всякого ворога і супостата, відверни їм вуха та очі серцеві, даруй розчулення і смирення серцям їхнім. Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння, спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їх розум світлом розуму Святого Євангелія Твого, і настав їх на стежку заповідей Твоїх, і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти Бог наш.”

Молитися можна як у храмі, так і вдома перед іконами. Головне, щоб все виходило від щирого серця.